PYYDÄ LISÄTIETOJA »

Taivutuskoneet

Macri Italia mallisto sisältää 4 eri sarjaa putkentaivutuskoneita, putken halkaisijan ja siten taivutuskapasiteetin mukaan jaoteltuina.

Yksi koneen valitsemisen tärkeimpiä kriteerejä onkin taivutettavan putken halkaisija, joka - Macri Italia luokitusjärjestelmän mukaan - voi olla:
- 90 mm:n asti » Sarja 90
- 65 mm:n asti » Sarja 65
- 45 mm:n asti » Sarja 45
- 35 mm:n asti » Sarja 35.

Macri Italia valmistaa joka sarjaan sähköisiä 1-10 -akselisia taivutuskoneita automaatiotasosta ja halutusta lopputuotteesta riippuen. Yleisimmät ovat taivutuskoneet EURO (1 akseli), PROFAST (3 akselia), PROVAR 5 (5 akselia) ja PROVAR 6 (6 akselia).

Kiitos kokeneen teknisen henkilöstön, Macri Italia valmistaa myös erikoistaivutuskoneita, jotka ovat varta vasten muokattuja vastaamaan tilaajan tuotannollisia tarpeita.

Taivutuskoneet serie 90

Taivutuskoneet SARJA 90

Sarja 90 on valikoima taivutuskoneita, jotka mahdollistavat suurien putkien (halkaisija enintään 90 mm, paksuus enintään 7 mm) taivutuksen, joita useimmiten käytetään raskaan rakennusteollisuuden sektorilla.

Taivutuskoneet serie 65

Taivutuskoneet SARJA 65

Sarja 65 sisältää 1-6 akselisia taivutuskoneita, jotka kykenevät taivuttamaan halkaisijaltaan enintään 65 mm putkia: vaikuttava mitta, joka ei kuitenkaan estä erittäin monipuolisen taivutuskoneen suunnittelua.

Taivutuskoneet série 45

Taivutuskoneet SARJA 45

Sarja 45 sisältää 1-6 akselisia taivutuskoneita, jotka kykenevät taivuttamaan halkaisijaltaan enintään 45 mm putkia.
Koneet ovat ovat täysterästä ja ne on suunniteltu käyttäen uusinta teknonologiaa, joka mahdollistaa sekä yhdistettyjen kuvioiden että vapaiden muotojen toteuttamisen.
Taivutuskoneet sarja 35

Taivutuskoneet SARJA 35

Sarja 35 sisältää 1-6 -akselisia taivutuskoneita, jotka kykenevät taivuttamaan putkia joiden halkaisija on enintään 35 mm.

Ne ovat erityisen nopeita ja näppäriä,kiitos harjattomien moottorien ja erittäin luotettavan toiminnan. Nämä koneet ovat sopivia luomaan yhdistettyjä kuvioita joten niitä käytetäänkin erityisen paljon hydrauliikkateollisuudessa.Taivutuskoneet Erikoismallit

Taivutuskoneet ERIKOISMALLIT

Macri Italia suunnittelee ja toteuttaa jokaiseen sarjaan myös taivutuskoneiden erikoismalleja, muokaten koneen rakennetta asiakkaan tuotannollisten tarpeiden mukaan.Ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö

Kaikkia Macri Italia taivutuskoneita käytetään tietokoneistetun sähköisen järjestelmän avulla, jota voidaan ohjata koneen viereen sijoitetusta ohjausyksiköstä.


Ohjelmisto
Ohjelmisto

Wyjątkowość oferty firmy Macri Italia towyjątkowe ohjelmisto, które pozwala nasterowanie giętarką do rur w sposób bardzo prosty i intuicyjny.Download

Lataa sinua kiinnostavien Macri Italia taivutuskoneiden tekniset tiedot PDF-muodossa.

Työkaluvalikoima

Taivutuskoneisiin voidaan asentaa erilaisia tarvikkeita asiakkaan tarpeiden mukaan.