Macri Italia srl
curvatubi-copia.webp
Mask Green
home /  taivutuskoneet

TAIVUTUSKONEET MACRI

1-12 -akseliset taivutuskoneet

Macri Italia mallisto sisältää 5 eri sarjaa putkentaivutuskoneita, putken halkaisijan ja siten taivutuskapasiteetin mukaan jaoteltuina.

Yksi koneen valitsemisen tärkeimpiä kriteerejä onkin taivutettavan putken halkaisija, joka - Macri Italia luokitusjärjestelmän mukaan - voi olla:
- 114 mm:n asti » Sarja 114
- 90 mm:n asti » Sarja 90
- 65 mm:n asti » Sarja 65
- 45 mm:n asti » Sarja 45
- 35 mm:n asti » Sarja 35.

Macri Italia valmistaa joka sarjaan sähköisiä 1-12 -akselisia taivutuskoneita automaatiotasosta ja halutusta lopputuotteesta riippuen. Yleisimmät ovat taivutuskoneet EURO (1 akseli), PROFAST (3 akselia), PROVAR 5 (5 akselia), PROVAR 6 (6 akselia), PROELECT (10 akselia) ja PROSPACE (12 akselia).

Kiitos kokeneen teknisen henkilöstön, Macri Italia valmistaa myös erikoistaivutuskoneita, jotka ovat varta vasten muokattuja vastaamaan tilaajan tuotannollisia tarpeita.

fascia categorie prospace
rettangolo giallo
UUSI
Prospace
12 -akselia täyssähköisen putken taivutuskoneen myötä- ja vastapäivään taivutuksella
Lue lisää
Prospace
Proelect
45-10 akselia täyssähköinen
Lue lisää
Proelect
Proelect
Lue lisää
Sarja 114
Sarja 114 on valikoima taivutuskoneita, jotka mahdollistavat suurien putkien jonka halkaisija on jopa 114 mm taivutuksen, joita useimmiten käytetään raskaan rakennusteollisuuden sektorilla.
Mene sarjaan
Sarja 114
Sarja 114
Mene sarjaan
Sarja 90
Sarja 90 on valikoima taivutuskoneita, jotka mahdollistavat suurien putkien jonka halkaisija on jopa 90 mm taivutuksen, joita useimmiten käytetään raskaan rakennusteollisuuden sektorilla.
Mene sarjaan
Sarja 90
Sarja 90
Mene sarjaan
Sarja 65
Sarja 65 sisältää 1-6 akselisia taivutuskoneita, jotka kykenevät taivuttamaan halkaisijaltaan enintään 65 mm putkia: vaikuttava mitta, joka ei kuitenkaan estä erittäin monipuolisen taivutuskoneen suunnittelua.
Mene sarjaan
Sarja 65
Sarja 65
Mene sarjaan
Sarja 45
Sarja 45 sisältää 1-6 akselisia taivutuskoneita, jotka kykenevät taivuttamaan halkaisijaltaan enintään 45 mm putkia.
Koneet ovat ovat täysterästä ja ne on suunniteltu käyttäen uusinta  teknonologiaa, joka mahdollistaa sekä yhdistettyjen kuvioiden että  vapaiden muotojen toteuttamisen.
Mene sarjaan
Sarja 45
Sarja 45
Mene sarjaan
Sarja 35
Sarja 35 sisältää 1-6 -akselisia taivutuskoneita, jotka kykenevät taivuttamaan putkia joiden halkaisija on enintään 35 mm.

Ne ovat erityisen nopeita ja näppäriä,kiitos harjattomien moottorien ja  erittäin luotettavan toiminnan. Nämä koneet ovat sopivia luomaan yhdistettyjä kuvioita joten niitä käytetäänkin erityisen paljon hydrauliikkateollisuudessa.
Mene sarjaan
Sarja 35
Sarja 35
Mene sarjaan
Taivutuskoneet Erikoismallit
Macri Italia suunnittelee ja toteuttaa jokaiseen sarjaan myös taivutuskoneiden erikoismalleja, muokaten koneen rakennetta asiakkaan tuotannollisten tarpeiden mukaan.
Lue lisää
Taivutuskoneet Erikoismallit
Taivutuskoneet Erikoismallit
Lue lisää
OHJELMISTO MACRI ITALIA
Erittäin innovatiivinen ohjelmisto taivutuskoneen käyttöön
Lue lisää
fascia software
OHJAUSYKSIKKO
Kaikkia Macri Italia -putkien taivuttimia ohjataan tietokonejärjestelmällä reaaliajassa ja niitä hallitaan kunkin koneen viereen sijoitetun ohjauskaapin kautta.
Lue lisää
fascia armadio
UUTISET JA MESSUT
huhtikuu 2024
TUBE DÜSSELDORF exhibition (Germany)
Mene kaikki
prefootercatalogo
fascia fiere
KUVAGALLERIA
Kuvagalleria suunnittelun ja tuotannon Taivutuskoneet Macri
Lue lisää
Mask Green