PYYDÄ LISÄTIETOJA »

Taivutuskoneet SARJA 65

Authentic Macri The original Taivutuskoneet SARJA 65

Sarja 65 sisältää 1-6 akselisia taivutuskoneita, jotka kykenevät aivuttamaan putkia, joiden halkaisija on enintään 65 mm: vaikuttava mitta, joka ei kuitenkaan estä erittäin monipuolisen taivutuskoneen suunnittelua.

Sarjan 65 taivutuskoneet voivatkin vastata monenlaisiin tuotannollisiin tarpeisiin: kaupunkikalusteet, eläinten varusteet, autoteollisuuden komponentit, sisustussuunnittelu, kuntoiluvälineet jne.EURO - Sarja 65   »

Taivutuskoneet EURO SARJA 65

EURO Sarja 65 on 1-akselinen (Y) putkentaivutuskone ruostumattomien teräsputkien, rauta- , kupari-, messinki- ja muiden halkaisijaltaan enintään 65 mm:n metalliseosputkien taivutukseen.

Tarkemmat tiedot

PROFAST - Sarja 65   »

Taivutuskoneet PROFAST SARJA 65

PROFAST Sarja 65 on täysautomaattinen taivutuskone, jossa on 3 akselia: taivutus (Y-akseli), pituus (X-akseli) ja rotaatio (Z-akseli). PROFAST Sarja 65 taivuttaa putkia, joiden halkaisija on enintään 65 mm.


Tarkemmat tiedot

PROVAR 5 AKSELIA - Sarja 65   »

Taivutuskoneet PROVAR 5 AKSELIA SARJA 65

PROVAR 5 Sarja 65 on täysautomaattinen 5-akselinen taivutuskone: taivutus (Y-akseli), pituus (X-akseli), rotaatio (Z-akseli) ja sekä pitimen että tuurnan sivuttaissuuntainen liike (akselit B1 ja B2).


Tarkemmat tiedot

PROVAR 6 AKSELIA - Sarja 65   »

Taivutuskoneet PROVAR 6 AKSELIA SARJA 65

PROVAR 6 Sarja 65 on täysautomaattinen 6-akselinen taivutuskone: taivutus, pituus, rotaatio, pitimen ja tuurnan sivuttaisliike ja taivutuspään pystyliike.

Tarkemmat tiedot