PYYDÄ LISÄTIETOJA »

Taivutuskoneet SARJA 90

Authentic Macri The original Taivutuskoneet SARJA 90

Sarjassa 90 on valikoima taivutuskoneita, jotka mahdollistavat suurien putkien (halkaisija enintään 90 mm, paksuus enintään 7 mm) työstämisen, joita useimmiten käytetään raskaassa rakennusteollisuudessa.

Koska nämä koneet työstävät suurempia halkaisijoita ovat Sarjan 90 taivutuskoneet yleensä hitaampia, mutta laadultaan ne yltävät samoihin standardeihin kuin muut sarjat.EURO - Sarja 90   »

Taivutuskoneet EURO SARJA 90

EURO Sarja 90 on 1-akselinen (Y) putkentaivutuskone ruostumattomien teräsputkien, rauta- , kupari-, messinki- ja muiden halkaisijaltaan enintään 90 mm:n metalliseosputkien taivutukseen.

Tarkemmat tiedot

PROFAST - Sarja 90   »

Taivutuskoneet PROFAST SARJA 90

PROFAST Sarja 90 on täysautomaattinen taivutuskone, jossa on 3 akselia: taivutus (Y-akseli), pituus (X-akseli) ja rotaatio (Z-akseli). PROFAST Sarja 90 taivuttaa putkia, joiden halkaisija on enintään 90 mm.


Tarkemmat tiedot

PROVAR 5 AKSELIA - Sarja 90   »

Taivutuskoneet PROVAR 5 AKSELIA SARJA 90

PROVAR 5 Sarja 90 on täysautomaattinen 5-akselinen taivutuskone: taivutus (Y-akseli), pituus (X-akseli), rotaatio (Z-akseli) ja sekä pitimen että tuurnan sivuttaissuuntainen liike (akselit B1 ja B2).


Tarkemmat tiedot

PROVAR 6 AKSELIA - Sarja 90   »

Taivutuskoneet PROVAR 6 AKSELIA SARJA 90

PROVAR 6 Sarja 90 on täysautomaattinen 6-akselinen taivutuskone: taivutus, pituus, rotaatio, pitimen ja tuurnan sivuttaisliike ja taivutuspään pystyliike.

Tarkemmat tiedot