PYYDÄ LISÄTIETOJA »

Taivutuskoneet SARJA 45

Authentic Macri The original Curvatubi Serie 35

Nämä koneet ovat täysteräksisiä ja ne on suunniteltu käyttäen uusinta teknologiaa, jolloin ne mahdollistavat myös keskikokoisten putkien taivutuksen yhdistettyihin muotoihin tai vapaisiin kuvioihin.

Tämä ominaisuus tekee Sarja 45:sta erityisen sopivan muotoilu- ja huonekalusektorin käyttöön.EURO - Sarja 45   »EURO Sarja 45 on 1-akselinen (Y) putkentaivutuskone ruostumattomien teräsputkien, rauta- , kupari-, messinki- ja muiden halkaisijaltaan enintään 45 mm:n metalliseosputkien taivutukseen.

Tarkemmat tiedot

PROFAST - Sarja 45   »PROFAST Sarja 45 on täysautomaattinen taivutuskone, jossa on 3 akselia: taivutus (Y-akseli), pituus (X-akseli) ja rotaatio (Z-akseli). PROFAST Sarja 45 taivuttaa putkia, joiden halkaisija on enintään 45 mm.


Tarkemmat tiedot


PROVAR 5 AKSELIA - Sarja 45   »PROVAR 5 Sarja 45 on täysautomaattinen 5-akselinen taivutuskone: taivutus (Y-akseli), pituus (X-akseli), rotaatio (Z-akseli) ja sekä pitimen että tuurnan sivuttaissuuntainen liike (akselit B1 ja B2).


Tarkemmat tiedot

PROVAR 6 AKSELIA - Sarja 45   »PROVAR 6 Sarja 45 on täysautomaattinen 6-akselinen taivutuskone: taivutus, pituus, rotaatio, pitimen ja tuurnan sivuttaisliike ja taivutuspään pystyliike.

Tarkemmat tiedot