PYYDÄ LISÄTIETOJA »
sähköisten taivutuskoneiden valmistamisesta Macri
Tuki » Lahetykset » Varasto »

Macri Italia: taivutuskoneiden erikoisosaamista

Macri Italia syntyi vuonna 1997 sitten taustallaan vahva kokemus sähköisten taivutuskoneiden valmistamisesta. Kehittyneen tekniikan ja voimakkaan erikoistumisen ansiosta Macri Italia toimii tänä päivänä maailmanlaajuisesti toimittaen vientiin lähes 70 % tuotannostaan joka valmistetaan kokonaisuudessaan Italiassa.

Se onkin taivutuskonealan pieni erikoisosaaja joka on päättänyt keskittyä omaan markkinasegmenttiinsä ja työskennellä enimmäkseen tilauksesta, tyydyttääkseen kunkin asiakkaan tuotannolliset vaatimukset.


Macri Italia taivutuskoneiden erikoisuus on niiden ainutlaatuinen ohjelmisto joka mahdollistaa koneen käyttämisen ja hallinnan innovatiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla.

Macri Italia, joka on aina ollut tarkka toimintansa ympäristövaikutusten suhteen on patentoinut edityksellisen energiansäästöjärjestelmän, joka mahdollistaa kulutuksen optimoinnin.

Tekninen henkilöstö
Tekninen henkilöstö Macri Italia

Voidakseen tarjota asiakkailleen mukautettuja ratkaisuja, Macri Italia on kehittänyt taivutuskoneiden suunnittelun tietotaitoa sisäisesti.

Tuloksena on erittäin hyödyllinen palvelu asiakkaalle, joka voi luottaa teknisesti editykselliseen ja erityisesti omiin tarpeisiinsa valmistettuun taivutuskoneeseen.

Suunnitteluvaihe tapahtuukin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa jolloin kunkin valmistajan erityisosaaminen yhdistyy Macri Italia teknisen osaston kymmenvuotiseen kokemukseen.